Нашите оферти

Верига EASY SURF

EASY SURF Chałupy 6

EASY SURF El Gouna

EASYSURF Travel

EASY SURF Keros

ЕДИН ЗАЛИВ, ТРИ СПОТА

Супер гладка вода, малък чоп и малки до средно големи вълни, идеални за начинаещи и напреднали - три различни условия за каране, намиращи се в един залив.

 

ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ

Плитката и гладка вода, пясъчното дъно и стабилен и постоянен вятър осигуряват идеалните условия за обучение на уиндсърф и кайтсърф.

ВЯТЪР МЕЛТЕМИ

Постоянен вятър от север - североизток ( приблизително 30 градуса), който духа през месеците от май до октомври със сила от 4 до 6 буфорта.

ОСТРОВ НЕПОКЪТНАТ ОТ МАСОВИЯ ТУРИЗЪМ


Забравете за тълпите от туристи, които ще срещнете по другите гръцки острови. Ще прекарате своите вечери в спокойната атмосфера на местните ресторанти (таверни), предлагащи вкусна храна, приготвена от местни натурални продукти.

КРАТКО ПЪТУВАНЕ СЪС САМОЛЕТ ИЛИ АВТОМОБИЛ


Само на 35 минути полет от София или пътуване от 4 часа с кола + 3 часа ферибот. Всяка минута от пътуването до остров Лимнос си заслужава.

ИДЕАЛНО МЯСТО ЗА СЕМЕЙНА ПОЧИВКА


Голям брой туристически атракции и идеалните условия за уиндсърф и кайтсърф уроци за деца - гаранция за успешна семейна почивка.

Информация

Плажът Керос на остров Лимнос е уникален уиндсърф и кайтсърф спот - едно от малкото места по света, където може да стартирате от плажа и да избирате между 3 различни условия за каране: абсолютно гладка вода, малък чоп и средно до големи вълни. Надеждният вятър Мелтеми, пясъчното дъно и чистата топла вода в залива прави Керос мястото, където всеки ще намери нещо за себе си. Повече информация за нашия спот може да намерите тук.

Отзиви

Още се колебаеш?


Обади ни се! +48 504 002 401

Пиши ни!
Back to Top