EASY SURF/EASY SURF Keros/Оферти/Кайтсърфинг уроци/Индивидуални Кайтсърф Уроци

Индивидуални Кайтсърф Уроци

САМО ВИЕ, ВАШИЯТ ИНСТРУКТОР И ВАШИЯТ ПРОГРЕС

Индивидуалните уроци са насочени към хора, които искат да се фокусират и усвоят специфична маневра или да се запознаят с мястото. Програмата е изцяло приспособена въз основа уменията и очакванията на ученика. След завършване на курса ще получите IKO сертификат, който Ви позволява да неемете оборудване по целия свят.


Програма на курса:

 • Индивидуална програма на преподаване приспособена към нуждите на ученика - да постигне желаното ниво на учебаната програма на IKO / да научи нов трик / да се запознае с нов кайтсърфинг спот

Виж офертите

Избери подходящ курс

Резервирай

Пиши ни

Запазете Сега!

Направете Вашата резервация ОНЛАЙН и спестете 10%. Вижте нашата оферта!

Време Със Оборудване Без Оборудване
70 € 60 €
138 € 117 €
204 € 173 €
268 € 228 €
330 € 281 €
390 € 332 €
448 € 381 €
504 € 428 €
558 € 474 €
10ч 10ч610 € 10ч519 €
11ч 11ч660 € 11ч561 €
12ч 12ч708 € 12ч602 €

Цената включва

 • Трениране със сертифициран и опитен инструктор,
 • Уроци с радио комуникация - винаги ще можете да чуете инструктора си,
 • Подходящо оборудване (зависи от избраната опция)
 • Издаване на сертификат от Международната Кайтсурф Организация (IKO) спрямо достигнатото ниво

Цената не включва

 • 10% отстъпка за всички ОНЛАЙН резервации
 • Наем на оборудване (зависи от избраната опция)
 • Наем на неопрен (по желание) - 20 € / за продължителността на курса

Защо да запазите предварително?

 • 10% отстъпка за всички ОНЛАЙН резервации
 • Вашият урок ще бъде насрочен преди пристигането Ви и инстукторът ще Ви чака за да спестите време и да се избегне разочарование,
 • Предварителното записване Ви дава възможност да изберете инструктор, който говори Вашият език.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Кой може да се научи на кайтсърф?

Кайтсърфинг е спорт за всички! Няма възрастова граница или специални изисквания за физическа подготовка. Нашите най-старите ученици са над 70-годишна възраст. Най-младите ученици трябва да тежат най-малко 35 кг и са на около 10 години, за да бъде безопасно тяхното кайтсърф приключение.

2. Какво е IKO?

IKO е абревиатурата на Международната Кайтбординг Организация, която е отговорна за качеството и методиката на преподаване, обучение на инструктори и надзора на кайтсърф училища по цял свят. IKO е и органът издаващ лицензи и сертификати, даващи възможност за наем на оборудване. Нашето училище извършват кайтсърф уроци, преподавани само от лицензирани IKO инструктори в съответствие със стандартите, определени от тази организация. След приключване на обучението ще получите сертификат от IKO.

3. Трудно ли е? Трябва ли да имам някакви специални умения?

Не, кайтсърф е по-лесно, отколкото изглежда. Най-важното, което трябва да разберете е, че първата стъпка към успеха е да се научите да контролирате хвърчилото. Ето защо през първите няколко часа от уроците се акцентира само на контрола на хвърчилото. След началните 4-5 часа обучение ученикът е в състояние да направи първото изправяне върху дъската от вода и да се придвижи в едната или двете посоки. Кайтсърфинга е техничен спорт и не е нужно да бъдете много силна или атлетични. Жените и децата са също могат да станат добри кайтсърфисти - това е спорт за всички.

4. Безопасен спорт ли е кайтсърфа?

Да, модерните хвърчила са напълно безопасни. Всички актуални модели са оборудвани със система за безопасност и всеки ученик е длъжен да се запознае с нея. Изборът на размер на кайт се съобразява със силата на вятъра, уменията и теглото на всеки ученик. Най-важното за вашата безопасност е изборът да се обучавате с лицензиран инструктор в училище с модерно оборудване. Решението да се обучавате "с приятел", който има "някакво" хвърчило обикновено се оказва неправилно и вероятността да останете разочаровани е голяма.

 5. Кой курс да избера?

ОСНОВЕН КУРС IKO 1+2 обхваща две нива на програма за обучение на IKO и е абсолютния минимум, необходим за да станете независим кайтсърфист. Програмата обхваща следните елементи: кайт контрол, система за безопасност и начини на използване, бодидраг и генериране на тяга чрез движение на хвърчилото във ветровия прозорец, слагане на дъска на краката и първи кратки дистанции в двете посоки. Успешното завършване на този курс ви осигурява международен лиценз, който ви дава възможност да взимате оборудване под наем в повечето кайтсърф центрове по света. За да станете напълно независим и да натрупате допълнителни умения под надзора на инструктор се запишете на ПЪЛЕН КУРС IKO 1+2+3, по време на който вие ще се научите как да се движите срещу вятъра, да направите първите си завои, да карате на лицев кант и дори първите скокове. ПЪЛЕН КУРС ще ви позволи да станете напълно независим при всякакви условия. Ако сте добър уиндсърфист, уейкбордист или сноубордист може да изберете ЕКСПРЕСЕН КУРС IKO 1+2, който винаги може да бъде обновен до Основен курс, в случай Експресен се окаже твърде кратък.

6. За колко дни се прави ОСНОВЕН КУРС?

ОСНОВЕН КУРС IKO 1+2 обикновено отнема 2 до3 дни, като се има предвид, че обучението се извършва сутрин и следобед в двучасови блокове. Ние сме гъвкави, така че класовете винаги са адаптирани към условията на вятърни и свободното време на нашите клиенти.

7. Индивидуален или групов курс?

Това изцяло зависи от предпочитанията на учениците. Ако желаете да завършите курса в кратък период от време, предпочитате персонални инструкции и интензивно обучение помислете за индивидуален курс. Цената е по-висока от груповия курс, но и времето на курса е предназначено само за един човек. Груповите курсове (в групи от максимум 2 души) дават възможност за взаимно наблюдение и анализ на упражненията, което доказано помага за отстраняване на грешките. Важен фактор е и взаимна мотивация в групата. Цената е по-ниска, но продължителността на курса е удължена.

8. По кое време започват курсовете?

Курсовете по кайтсърф се провеждат ежедневно в работно време от 9 до 18:00. Ние определяме конкретният час на курса съобразявайки се с прогнозата за вятъра и предпочитанията на учениците.

9. Колко часа ми трябват за да се науча на кайтсърф?

За да се научите да карате и да станете независими кайтсърфисти, ще са ви нужни между 7 и 12 часа под наблюдението на инструктор. Индивидуалните способности на всеки ученик са различни и се те отразяват на времето, в което може да стане независим. Въпреки това програмата ИКО е проектирана по такъв начин, че повечето от учениците след приключване на ОСНОВЕН КУРС имат готовност да вземат екипировка под наем и да практикуват самостоятелно. Някои ученици изпълняват упражненията по-бързо и успяват да овладеят уменията и на двете нива IKO през основния курс, докато други се нуждаят от малко повече време. Едно нещо е сигурно - всичко зависи от волята на ученика. Никога не сме срещали човек, който не може да се научи. Нужно е само време и мотивация.

10. Започнах с кайтсърф обучението, но не го завърших - коя оферта трябва да избера?

В този случай трябва да изберете курс за НАПРЕДНАЛ, по време на който инструкторът ще прецени и ще избере индивидуално обучение според вашето ниво. С индивидуален подход, ние можем да осигурим бърз напредък и успешно обучение без да се повтарят стъпките, които вече знаете.

11. Вече завърших кайтсурфинг курс, но не съм практикувал известно време - коя оферта трябва да избера?

За тези, които са усвоили умения от ниво IKO 1 + 2 , но не са практикували през по-дълъг период време и не се чувстват уверени, ние предлагаме опреснителен курс. Той се предлага в две версии - за тези, които притежават собствена екипировка и за тези, които искат да се опреснят своите умения и да практикуват независимо с оборудване под наем.

12. Колко часа е теоретичната част от курса?

Кайтсърфинг уроците са базират на практически занимания, което позволява на учениците бързо да придобият необходимите умения и да се насладят на карането. Само 1 - 1,5 часа от курса се провеждат на сушата, където учениците се запознават с теоретичната част и спецификата на ветровия прозорец, хвърчилото и системите за безопасност. Останалата част от курса се провежда във водата.

13. Кога ще бъда готов да наема или купя своя собствена кайтсърфинг екипировка?

Взимането на екипировка под наем е възможно след достигане на нивата IKO 1 и 2 - когато сте в състояние да се изправяте върху дъската в двете посоки и да спирате контролирано . За да наемете оборудване имате нужда от IKO карта, която е включена в цената на курса и която получавате, когато курса е завършен. Закупуване на оборудване също се препоръчва след приключване на курса. Уверете се, че харесвате спорта, консултирайте се с вашият инструктор за вида, размера и условията, където ще използвате екипировката и вземете окончателно решение, какво да купите.

14. Какво оборудване трябва да имам, за да се присъединят към курса?

За да започнете кайтсърфинг обучение не е нужно да имате собствено оборудване. Училището предоставя възможност да наемете неопренов костюм. След завършването на курса можем да ви консултираме при избора на нужната ви кайтсърф екипировка - трапец, неопрен, кайт и дъска.

15. Имам собствена екипировка и бих искал да се обучавам с нея - възможно ли е?

Да, имате  възможност да се обучавате със собственото си кайтсърфинг оборудване. Цената на курса със собствено оборудване се намалява с 15%. Но това не винаги наистина си струва, тъй като ние предлагаме кайтове за обучение във всички размери - от 5 до 17 кв/м както и голям избор на кайтсърф дъски с различни размери. Всичко това гарантира, че оборудването е винаги напълно подходящ за метеорологичните условия и гарантира бърз напредък в обучението. В допълнение към това наистина не си струва да "унищожите" собственото си оборудване още с първите неуспешни опити.

16. Трябва ли да се предварително да резервирам курса?

Не е нужно да се резервира предварително, но ако го направите, ще се възползвате от предимствата и отстъпката. Ще имате възможността да резервирате инструктор, който говори на вашия език и да насрочите вашият курс в удобно за вас време и така ще избегнете възможното изчакване на инструктор да се освободи (особено през юли и август).


 

ПРОБВАЙ КАЙТСЪРФИНГ

Още се колебаеш?


Обади ни се! +48 504 002 401

Пиши ни!

Отзиви

Контакт

Back to Top