EASY SURF/EASY SURF Keros/Пътуване/Станция

Станция

Ще ни откриете в СЕВЕРНАТА ЧАСТ на плажа КЕРОС

С кола

Може би най-добрият начин за транспорт, особено ако планирате да разгледате забележителностите или да посетите най-добрите ресторанти на острова. За да стигнете до нашата станция на плажа Керос с кола, просто кликнете върху линка и задайте опциите за навигация през Google Maps. За тези, които предпочитат навигация от старата школа, моля вижте координатите по-долу:

39 ° 54'50.5 "N
25 ° 22'11.8 "E

За тези, които не разполагат с сателитна навигация, моля обърнете внимание на описаните по-долу насоки:

В зависимост от началната точка, следвайте знаците до летището и селата Варос / Контопули/ Калиопи.
След като стигнете до Калиопи намерете пътният знак "към плажа Керос" и продължете на североизток излизайки от селото. Следвайте асвалтовияt път до края, където на входа на боровата гора продължете наляво по черния път докато видите в залива от дясната си страна. Продължете направо покрай двете уиндсърф и кайтсърф станции докато достигнете горната част на залива.
Кола под наем може да бъде взета от летището от Petrides Офис - www.petridestravel.gr. Имайте предвид, че по време на пиковия сезон предварителната резервация е силно препоръчителна.

С шатъл бус

...

Автобусът за трансфер е нашата специална безплатна услуга, предлагана на нашите студенти и седмична наематели оборудване. Совалката ще ви отведе от хотела до ЛЕСНО SURF Керос. Времето за трансфер е насрочено Индивидуално всяка сутрин, а времето за отлив Обикновено става около 14:00 часа и 17:00 часа - в зависимост от условията на график и вятър. Актуални часовете на тръгване могат да бъдат намерени в офиса на училището. Нашият автобус не е частна транспортна услуга - вие сте длъжни да го споделите с други потребители на място, а времето за пътуване, може да варира в зависимост от броя на пътниците. Ако предпочитате по-голям комфорт и гъвкавост, ние ви препоръчваме да наемете кола.

 

Със скутер

Ако искате вятър в косите си скутер е силно препоръчително. Няма нищо по-забавно, отколкото се повозим на мотопед през красивата природа на Лимнос (Лимнос)!

 

Отзиви

Още се колебаеш?


Обади ни се! +48 504 002 401

Пиши ни!

Контакт

Back to Top