Προσφορά της σχολής του kite και windsurfing

Δίκτυο EASY SURF

EASY SURF Chałupy 6

EASY SURF El Gouna

EASYSURF Travel

EASY SURF Keros

Μία παραλία - 3 είδη σποτ

Σούπερ επίπεδο νερό όχι πολύ μεγάλο τσοπ καθώς και απαλά κύματα τέλεια για την εκμάθηση wave. Η σχολή kitesurfing και windsurfing στην Ελλάδα είναι η πλήρης τομή των συνθηκών που κατορθώνεται από τη μία παραλία! 

Εύκολο σποτ

Ρηχό και επίπεδο νερό, αμμώδες πάτος, ίσος και τακτικά φυσούμενος αέρας εγγούνται τις τέλειες συνθήκες για την εκμάθηση του windsurfing και kitesurfing. Στη σχολή που κατέχει την άδεια εκμάθησης kitesurfing θα πραγματοποιήσεις την επαγγελματική εκπαίδευση, που θα Σου επιτρέψει να λάβεις την άδεια IKO.

Μελτέμι

Σταθερός αέρας που φυσά από την μία κατεύθυνση με τη δύναμη 4-6 bft. Το Μελτέμι φυσά από την Ελλάδα από το Μάιο έως το Νοέμβριο. Αυτοί οι μήνες είναι ο τέλειος χρόνος για τη διεκπαιρέωση της εκπαίδευσης του windsurfing και kitesurfing.

Παρθένο νησί

Ξέχνα τα πλήθη τουριστών! Μετά από την εκμάθηση του wind και kite τα βράδια θα τα περάσεις με τους lokalEsami, στις κλιματικές ταβέρνες με το απολαυστικό και φυσικό φαγητό. Σύνδεσε την εκμάθηση με την απόλαυση, κάνε εγγραφή ήδη σήμερα στη σχολή windsurfing και kitesurfing.

Εύκολο και απολαυστικό ταξίδι

Η πτήση στο νησί Λήμνος από τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη διαρκεί 2-3 ώρες. Εκτός του αεροπλάνου στο νησί χωρίς κανένα πρόβλημα μπορεί να φτάσει κανείς με το αυτοκίνητο και το πλοίο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη σχολή μας wind και kite στην Ελλάδα.

Οικογενειακό μέρος

Αρκετή ποσότητα των τουριστικών θεαμάτων, βραχύς χρόνος ταξιδιού, καλές συνθήκες για την εκμάθηση windsurfing για τα παιδιά καθώς και το υψηλό επίπεδο ασφαλείας εγγούν τις επιτυχημένες οικογενειακές διακοπές. Προσφέρουμε καλό τιμοκατάλογο και αξέχαστες αναμνήσεις.

Πληροφορίες για το σποτ

Κόλπος Keros είναι το μοναδικό σποτ- ένα από τα λίγα μέρη στον κόσμο όπου ξεκινώντας από τη μία παραλία στην εμβέλειά Σας βρίσκονται 3 είδη σποτ: σούπερ επίπεδο νερό, bump & jump καθώς και wave. Εκτός αυτού ο αέρας Μελτέμι φυσά σχεδόν κάθε μέρα, αμμώδης βυθός, το ρηχό και ζεστό νερό κάνει την Κέρο ιδανικό μέρος για ξεκούραση , και επίσης για το ξεκίνημα της περιπέτειας με το wind και kite.

Γνώμες πελατών

Τι περιμένεις ακόμα;


Τηλεφώνησε! GR: +30 698 120 30 42

Εντυπο επικοινωνίας


Back to Top